3. avgust 2014

Summer nail polishes

1. Essie blanc : ne glede na letni čas, Essie Blanc kraljuje na mojih nohtih. Čudovita bela barva, ki se jo doseže z enostavnim nanosom dveh plasti.
2. Bourjois Adora bleu : modra barva, ki kar pričara poletno vzdušje; malo spominja na Essie Bikini so teeny, ki se ga pri nas na žalost ne dobi. Ko sem pred časom objavila swatche tega laka, ste me  spraševale, kako se nanaša. Glede na to, da sem imela zelo slabe izkušnje z Bourjois laki in definitivno niso moji najljubši, me je ta pozitivno presenetil.  Zelo lepo se nanaša, ne packa se in se res zelo hitro posuši. Vendar, če ga boste kupovale, bodite pozorne pri nakupu.  Meni se je zgodilo, da ko sem ga odprla v trgovini (vem, da se to ne sme početi) in pregledala, sem opazila, da je enemu manjkal čopič. Mogoče je šlo res za napako, dokler nisem odprla še ene stekleničke in ugotovila, da ima tudi ta enak problem. Na srečo je bilo s tretjo stekleničko vse v redu in je odšla z mano domov.
3. O.P.I. Shorts story je zelo lep odtenek roza barve, ki je definitivno eden mojih najljubših.  Zaradi njega sem vzljubila Opi lake. Ne glede na tanek čopič, se zelo lepo nanaša in zelo hitro suši.
4. Models own Sun hat : je na ta seznam prišel samo zaradi barve. Čudovita neonska pink barva je idealna za zagorelo poletno polt. Glede nanosa me je zelo razočaral, saj se zelo packa in tudi obstojnost ni bila dobra.
5.  Avon Gel finish Parfait pink je živa roza barva, s katero si najpogosteje nalakiram nohte na nogah. Avon je ustvaril novo kolekcijo lakov, ki vsebujejo podlak, barvni lak in nadlak v eni steklenički.  Prav tako poskrbijo za utrjevanje nohtov. Na začetku mi je nanos povzročal malo težav,  vendar sem bila zanje sama kriva,  saj sem ga nanašala nad podlak. Potem ko sem sprevidela svojo napako, je nanos postal zelo enostaven.
Kateri so pa tvoji naj poletni laki za nohte ?

2 komentarja:

  1. Ta Bourjois se res super nanaša. Imam enega v drugem odtenku in je prvi lak znamke Bourjois, zato niti ne znam primerjati kakšni so preostali.

    OdgovoriIzbriši
  2. Starejša verzija Bourjois lakov ni bila dobra, ampak ta kolekcija je super :))

    OdgovoriIzbriši