3. avgust 2014

I Heart makeup - You're Gorgeous

Danes sem prejela paletko od spletne strani ličila.si in čeprav je še nisem imela časa preizkusit,  vam jo bom vseeno na kratko predstavila. Ličila.si so pred kratkim pri nas v Sloveniji predstavili novo znamko Makeup Revolution, ki je doživela izjemen odziv. Za vse prave navdušenke so sedaj pripravili še eno novo kolekcijo - I Heart makeup. Gre za izjemno lepe embalaže s super pigmentacijo in odličnimi barvami izdelkov.
Sama sem prejela paleto You're gorgeous,  ki vsebuje 32 senčk (22 pearl & 10 matte shades). Paletka izgleda odlično, še posebno zato, ker so to moje barve. Po moje ni na svetu večjega obsedenca z rjavo barvo senčk, kot sem jaz. Zelo se veselim, da jo bom preizkusila in vam o vsem poročala.
Sedaj pa še najpomembnejši del,  zaradi katerega sem sploh danes napisala to objavo. Da se ne bom razvajala samo jaz z novo znamko ličil,  so ličila.si poskrbele za kodo za bralke mojega bloga. Do konca avgusta ti podarjajo brezplačno poštnino z uporabo kode : BLOG-POSTNINA. Tako da hitro klikni na spletno stran licila.si in si naroči svoj paket ličil. Privoščite si kaj lepega.
Lepo se imejte, Anja.

Ni komentarjev:

Objavite komentar